Over ons

Annemieke en Ewoud, twee gedreven ondernemers met een passie voor techniek, hebben samen een HVAC-bedrijf opgericht in het pittoreske Geraardsbergen. Met een gedeelde visie en een schat aan ervaring in de technische sector, bundelen ze hun krachten om BERCO uit te bouwen – een bedrijf dat staat voor kwaliteit, klantentevredenheid en professionele dienstverlening.

Het fundament van BERCO wordt gelegd door de jarenlange ervaring van Annemieke en Ewoud in de technische sector. Beiden hebben ze hun sporen verdiend en expertise opgebouwd die ze nu willen inzetten om hoogwaardige HVAC-oplossingen te bieden aan hun klanten. Deze diepgewortelde kennis stelt hen in staat om innovatieve en efficiënte oplossingen te ontwikkelen voor diverse technische uitdagingen op het gebied van verwarming, ventilatie en airconditioning.

Wat BERCO onderscheidt van de rest, is niet alleen de technische knowhow, maar ook de certificatie die het bedrijf bezit. Annemieke en Ewoud begrijpen dat kwaliteit en veiligheid essentieel zijn bij het leveren van HVAC-diensten. Daarom hebben ze ervoor gezorgd dat hun team bestaat uit hooggekwalificeerde professionals met alle benodigde certificeringen. Dit waarborgt niet alleen de kwaliteit van de dienstverlening, maar zorgt er ook voor dat klanten met een gerust hart kunnen vertrouwen op de deskundigheid van BERCO.

Klantentevredenheid staat centraal bij BERCO. Annemieke en Ewoud begrijpen dat tevreden klanten de ruggengraat van een succesvol bedrijf vormen. Daarom streven ze ernaar om niet alleen aan, maar ook boven de verwachtingen van hun klanten uit te stijgen. Het leveren van persoonlijke en op maat gemaakte oplossingen is een topprioriteit, omdat ze geloven dat elke klant unieke behoeften heeft die om een individuele aanpak vragen.

Naast klanttevredenheid hecht BERCO veel waarde aan het leveren van kwalitatieve installaties. Het bedrijf streeft ernaar om niet alleen functionele HVAC-systemen te leveren, maar ook systemen die duurzaam, energiezuinig en milieuvriendelijk zijn. Annemieke en Ewoud geloven in de langetermijnrelaties met hun klanten en in het bieden van oplossingen die zowel technisch geavanceerd als economisch verstandig zijn.

Waarom voor ons kiezen?

Focus op tevreden klanten ​

Optimale service en bereikbaarheid
5 jaar omnium garantie ​
Gecertificeerd koeltechnieker en gecertificeerd koeltechnisch bedrijf​
Professionele plaatsing met mooie afwerking
kwaliteitsmerk met hoge betrouwbaarheid, maximale energiezuinigheid en een uiterst lange levensduur